Werkwijze

Tijdens de aankomst van de boot staan onze collega's voor u klaar om uw koffer naar uw vakantieadres te brengen. U kunt de koffer afgeven bij één van de bussen die op de kade staan te wachten.

De tarieven voor vervoer van de bagage* bedragen €2,- per stuk voor een enkele reis.

Hier wordt gevraagd naar het vakantieadres, uw bagage wordt in de bus gelegd en u krijgt een kaart mee die u dient te betalen bij fietsverhuur Jan van Vlieland of fietsverhuur Zeelen. In één van de fietsenzaken kunt u de heenreis betalen en gelijk een afspraak maken voor het bagagevervoer weer terug.

Voor de terugreis komen wij de bagage bij u ophalen, u dient de bagage op de afgesproken tijd aan de weg te zetten. Wij rijden een bepaalde route, dus het kan zijn dat de koffers later dan de afgesproken tijd worden opgehaald.

Voor de reguliere veerdienst worden de koffers al voor u in de bagagekarren van Doeksen geplaatst. Als u aan boord loopt, komt u langs de karren waar wij de bagage reeds in hebben gelegd. Indien een kar al vol zit, bestaat de kans dat deze al aan boord gereden is, waardoor u niet meer bij uw bagage kunt. Wij proberen uw bagage zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen, maar het kan voorkomen dat uw bagage over meerdere karren verspreid komt te liggen.

Voor de sneldienst plaatsen wij de bagage in de karren bij de vertrekplaats van de sneldienst. Doordat de sneldienst geen bagagekarren aan boord meeneemt, dient u er zelf voor te zorgen dat uw koffer de laatste meters naar de boot aflegt.

Mocht u bagage hebben voor de waddentaxi, dan brengen wij deze voor u naar de jachthaven.

Bagagewagens worden niet meegenomen en kinderwagens worden alleen meegenomen als ze opgevouwen kunnen worden.

*Een stuk bagage mag maximaal 20 kg zijn. Voor zwaardere en afwijkende objecten wordt de meerprijs aan de bus bepaald. Bagage moet door 1 persoon te dragen zijn.